Asortiman

Keramika

Najveći izbor keramike na prostoru USK-a i šire. Uvjerite se zašto smo najpovoljniji i zašto su nam kupci ukazali povjerenje tokom svih ovih godina koje poslujemo.

Sanitarije

Tuš kade, bide, wc šolje, i sl. Na pravom ste mjestu, mi imamo veliki asortiman roba za svačiji ukus. Posjetite nas u Ćoralićima i uvjerite se u ponudu.

Elektro i vodo material

Pored keramike obogatili smo svoj asortiman elektro i vodo materijala za Vaše domove. Kod nas možete naći sve što vam je potrebno od elektro i vodomaterijala.

Led rasvjeta

Poštovani kupci jesteli se zapitali koliku uštedu možete napraviti investicijom u led rasvjetu vašeg enterijera i Vaše Vanjske rasvjete ? U prosjeku, analiza su pokazale da rasvjeta koristi od 30% do 40 % ukupne potrošnje električne energije u Vašem domu, također dalje su statistike pokazale da se štedi i do 90 % na led žaruljama, a vrijeme povrata investicije je od 5 do 8 mjeseci ovisno za neku prosječnu potrošnju i obiteljsku kuću . Unutar našeg maloprodajnog objekta možete pronaći širok diverzificiran program led rasvjete poznatih brendova. Garancija je minimalno dvije godine na kupovinu kod nas